Ring oss: 070 306 33 85 - Eller maila oss på: info@fyrhjuling.se
  • När du får din fyrhjuling levererad är det alltid “kosmetiskt montering att göra. Alla stora delar sitter på plats och all el är kopplad. Styret ska “hissas upp” däck och eventuellt bromsok ska sättas på plats. Stötfångare fram och lasträcken behöver monteras. En verktygssats samt instruktionsbok följer med. Med verktygssatsen kan du montera klart hela din maskin men en husnyckelsats är att föredra.
  • När du är klar med din ATV och monterat det du ska. Se till att alla andra “viktiga” skruvar och bultar är åtdragna. Gör denna inspektion innan du åker ut vid varje tillfälle. Bultar som du aldrig ska “öppna” igen kan du “Locktajta”.
  • En Bensindriven fyrhjuling kräver alltid underhåll för eller senare. Det kan handla om enkla saker som att byta olja, rengöra förgasaren, spola ur bensintanken om det kommit smuts i den o.s.v. Det är bra om du har kunskaper om motorer inom familjen.
  • Om det är ett mindre barn som är ute och kör som inte har så stor erfarenhet, se till att ha bra uppsikt över området. Kör endast på “låg växel” dom första gångerna. Åk ej nära branta backar, stup sjöar etc.
  • Förutom tekniskt underhåll så behöver din fyrhjuling tvättas och skötas om efter varje körning. Om ni gör rent fyrhjulingen med Högtryck, se till att inte rikta strålen direkt mot all viktig elektronik.
  • Om ATV:n inte används underlängre tid måste batteriet underhållsladdas. Om detta inte görs är risken stor att batteriet förstörs. Det är inga garantier på batteriet.

Lycka till med ditt köp!